Hej,
wzw z tym, że od tygodnia nie było żadnych nowych wieści a Wilczek pisał ostatnio:
Czekam na konkretną ofertę od właściciela. Cennik oficjalny , podobnie jak rodzaje domków są na stronie internetowej. Problem w tym, ze nie dostałem jeszcze odpowiedzi o zniżkach.
skontaktowałam się dziś z ośrodkiem Rafa (telefonicznie i mailowo) i otrzymałam takie informacje:
Niestety, nie możemy udzielić zniżek w weekend majowy. Są one możliwe jedynie w miesiącu wrześniu. W powszednie dni tygodnia obowiązuje cennik promocyjny, jeśli wchodzi w rachubę termin poza weekendem... Rabatów udzielamy przy wynajęciu całego Ośrodka..
Niemniej jednak zarezerwowałam wstępnie termin 13-15maja i otrzymałam taką odpowiedź:
Proszę o przekazanie osobom z Państwa grupy, aby rezerwując domki powoływały się na "Zlot motocyklowy" i rezerwację nr 45.Obowiązuje cennik ze strony ośrodka.
Zarezerwowałam wstępnie 20 miejsc.
Mam nadzieję, że kolega Wilczek nie ma mi za złe tej inicjatywy. Pewnie wiele osób podobnie jak ja ze Strażowym nie mogło się już doczekać wieści na temat organizacji Zlotu
ps. My już zarezerwowaliśmy domek. Dzwońcie do Ośrodka i blokujcie miejscówki wg własnych potrzeb.