Autor Wątek: I Zlot Kotowatych rodem z ForumTiger.pl 13-15 Maja 2016  (Przeczytany 128427 razy)

Offline elemeledudek

• Klakier
  • Opinia +0/-0
  • Motocykl: 800
  • Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Odp: I Zlot Kotowatych rodem z ForumTiger.pl 13-15 Maja 2016
« Odpowiedź #180 dnia: 24 Marca 2016, 08:44:24 »
Mam coraz wieksze wrażnie że nikomu z "dowództwa" na tym zlocie nie zalezy a i miejscowi jak widać nie mają ochoty ogarniać.
Wyjdzie z tego coś na kształt zeszłrocznego spotkania w terminie Jasnej Góry.  Przysłowiowa blada dupa.

Offline strażowy

• Stary kocur
  • Opinia +0/-0
  • był Tiger 955i...jest VFR 1200 cross-tur :)
  • Motocykl: inny motocykl
  • Miejscowość: Poznań
« Odpowiedź #181 dnia: 24 Marca 2016, 09:02:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Wyjdzie z tego coś na kształt zeszłrocznego spotkania w terminie Jasnej Góry.  Przysłowiowa blada dupa.
....więcej wiary w....nas ;D      w końcu lista chętnych powstała, więc widać że  ludziskom zależy.  Jeśli z różnych powodów ktoś nie może się zająć organizacją to może należało by to zakomunikować pozostałym zainteresowanym i wtedy ktoś inny przejmie pałeczkę?
Pozdrawiam z Poznania

Offline wilczek

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
  • Miejscowość: YellowSubmarine
« Odpowiedź #182 dnia: 24 Marca 2016, 14:30:37 »
Czekam na konkretną ofertę od właściciela. Cennik oficjalny , podobnie jak rodzaje domków są na stronie internetowej. Problem w tym, ze nie dostałem jeszcze odpowiedzi o zniżkach. Proces rezerwacji będzie prosty. Każdy zatelefonuje do recepcji i podając hasło , uzyska rezerwację. Kwestia jedzenia. Albo każdy sam kupuje sobie w barze z dość szerokiego menu śniadaniowo/ objazdowego na terenie ośrodka lub sklepie, albo zgłaszamy konkretną grupkę i w określonej godzinie czeka na nas posiłek " zbiorowy".  Powiem tak, przy tak małej liczbie uczestników , bez problemu możemy zamawiać na bierząco i nie musimy narzucać sobie smyczy. Ale jak kto woli.
Jestem Dzieckiem Boga

Offline blacktiger

• Stary kocur
  • Opinia +0/-0
  • Motocykl: 800 Xc
  • Miejscowość: Warszawa
« Odpowiedź #183 dnia: 24 Marca 2016, 14:56:35 »
Czekam na konkretną ofertę od właściciela. Cennik oficjalny , podobnie jak rodzaje domków są na stronie internetowej. Problem w tym, ze nie dostałem jeszcze odpowiedzi o zniżkach. Proces rezerwacji będzie prosty. Każdy zatelefonuje do recepcji i podając hasło , uzyska rezerwację. Kwestia jedzenia. Albo każdy sam kupuje sobie w barze z dość szerokiego menu śniadaniowo/ objazdowego na terenie ośrodka lub sklepie, albo zgłaszamy konkretną grupkę i w określonej godzinie czeka na nas posiłek " zbiorowy".  Powiem tak, przy tak małej liczbie uczestników , bez problemu możemy zamawiać na bierząco i nie musimy narzucać sobie smyczy. Ale jak kto woli.

na liście jest wpisanych 15 osób. Życie może pokazać, że im bliżej terminu może osób być więcej , czy jest jakaś ograniczona liczba miejsc ?

Offline wilczek

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
« Odpowiedź #184 dnia: 24 Marca 2016, 15:01:11 »
Teoretycznie tak, jesli w tym terminie zapragnie przyjechać tam ok  300 osób więcej. Namiotowo bez ograniczeń.
Jestem Dzieckiem Boga

Offline ital

• Stary kocur
  • Opinia +1/-0
  • Motocykl: 1200 GT EXPLORER
  • Miejscowość: Zielona Góra
« Odpowiedź #185 dnia: 24 Marca 2016, 16:26:42 »
...no i fajnie :)
Triumph Tiger 1200 GT PRO Explorer
Gmole Triumph Kufry Lone Rider
Garmin ZUMO XT Skid Plate Triumph

Offline souler

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
  • Triumph Tiger 955i 2001
  • Miejscowość: Kraków
« Odpowiedź #186 dnia: 24 Marca 2016, 19:42:35 »
Teoretycznie tak, jesli w tym terminie zapragnie przyjechać tam ok  300 osób więcej. Namiotowo bez ograniczeń.
Dokładnie, Wilczek dobrze prawi. Miejsca i na namioty i na pływanie mnóstwo :). Ja się na razie nie deklaruję, bo nie wiem czy będę miał czas i sprzęt żeby przyjechać :(

Offline pomyslek1979

• Stary kocur
  • Opinia +0/-0
  • Motocykl: 955i
  • Miejscowość: Kup medalik u mnie a będzie ci dobrze w trumnie CZĘSTOCHOWA
« Odpowiedź #187 dnia: 24 Marca 2016, 21:31:31 »
Zobaczcie ile jest problemu żeby wódy się nachlać :)

Offline strażowy

• Stary kocur
  • Opinia +0/-0
  • był Tiger 955i...jest VFR 1200 cross-tur :)
« Odpowiedź #188 dnia: 25 Marca 2016, 09:10:23 »
CZe  ;)

...fajnie jak by temat koszulek zdążył...to tak na marginesie

ps...do tej pory miałem nieco inny obraz całej organizacji imprezy ale w końcu chyba zakumałem o co Wilczkowi biega: wynegocjowany rabat obowiązuje do spotkania więc nawet spóźnialscy mogą w ostatniej chwili się załapać zakładając że będą wolne miejsca. No i odpada kwestia kasy od ludzi bo to często cierpki temat-tu każdy indywidualnie przyklepuje  ;D
Zostaje cierpliwie czekać na inf o warunkach dla naszej grupy.......załatwić wolny weekend w pracy, "sprzedać"na chwilę komuś  dzieciaki no i przygotować hulajnogę do sezonu a że stoi jeszcze na podkarpaciu  to czasu niewiele. Ważne że żonka ma już prawie całe wdzianko, bo bywało że dzwoniła ząbkami-dobra dziewczyna, niech ma dobrze  ^-^

Pozdrawiam z Poznania

Offline woj_s

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
« Odpowiedź #189 dnia: 29 Marca 2016, 11:05:12 »
CZe  ;)

...fajnie jak by temat koszulek zdążył...to tak na marginesie

ps...do tej pory miałem nieco inny obraz całej organizacji imprezy ale w końcu chyba zakumałem o co Wilczkowi biega: wynegocjowany rabat obowiązuje do spotkania więc nawet spóźnialscy mogą w ostatniej chwili się załapać zakładając że będą wolne miejsca. No i odpada kwestia kasy od ludzi bo to często cierpki temat-tu każdy indywidualnie przyklepuje  ;D
Zostaje cierpliwie czekać na inf o warunkach dla naszej grupy.......załatwić wolny weekend w pracy, "sprzedać"na chwilę komuś  dzieciaki no i przygotować hulajnogę do sezonu a że stoi jeszcze na podkarpaciu  to czasu niewiele. Ważne że żonka ma już prawie całe wdzianko, bo bywało że dzwoniła ząbkami-dobra dziewczyna, niech ma dobrze  ^-^

Dobrze prawisz !
Czekamy na haslo do rezerwacji.
Zalatwiamy sobie wolne.
Zamawiamy pogode - Wiercik i inni z Czestochowy .. zalatwienie pogody nalezy do Was !

Offline spaw

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
  • Miejscowość: Tychy
« Odpowiedź #190 dnia: 29 Marca 2016, 11:10:41 »
U mnie się znowu okazało że Komunia jest w niedzielę 15 maja... Miałem jechać na Rajd Bieszczadzki to se wymyslili wesele... Pomyslalem że tydzień później pojadę na zlot i sobie odbije. Okazuje się że Komunia... Ale nie odpuszcze tak łatwo. Myślę przyjechać w piątek a w sobotę w nocy wyjechać ze zlotu

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

MaG800

• Gość
« Odpowiedź #191 dnia: 30 Marca 2016, 22:29:25 »
Spaw to jest postawa godna forumowicza miesiąca.
Trzymam Cię za słowo. A słowo droższe piniądzy $$$

Do zobaczenia.

Offline spaw

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
  • Miejscowość: Tychy
« Odpowiedź #192 dnia: 30 Marca 2016, 22:31:47 »
Dzięki ;)
Człowiek jak chce to potrafi

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Offline Marzka

• Administrator
  • Top Cat
  • Opinia +0/-0
« Odpowiedź #193 dnia: 31 Marca 2016, 00:13:59 »
Hej,

wzw z tym, że od tygodnia nie było żadnych nowych wieści a Wilczek pisał ostatnio:

Czekam na konkretną ofertę od właściciela. Cennik oficjalny , podobnie jak rodzaje domków są na stronie internetowej. Problem w tym, ze nie dostałem jeszcze odpowiedzi o zniżkach.

skontaktowałam się dziś z ośrodkiem Rafa (telefonicznie i mailowo) i otrzymałam takie informacje: Niestety, nie możemy udzielić zniżek w weekend majowy. Są one możliwe jedynie w miesiącu wrześniu. W powszednie dni tygodnia obowiązuje cennik promocyjny, jeśli wchodzi w rachubę termin poza weekendem... Rabatów udzielamy przy wynajęciu całego Ośrodka..

Niemniej jednak zarezerwowałam wstępnie termin 13-15maja i otrzymałam taką odpowiedź: Proszę o przekazanie osobom z Państwa grupy, aby rezerwując domki powoływały się na "Zlot motocyklowy" i rezerwację nr 45.

Obowiązuje cennik ze strony ośrodka.

Zarezerwowałam wstępnie 20 miejsc.

Mam nadzieję, że kolega Wilczek nie ma mi za złe tej inicjatywy. Pewnie wiele osób podobnie jak ja ze Strażowym nie mogło się już doczekać wieści na temat organizacji Zlotu  :)

ps. My już zarezerwowaliśmy domek. Dzwońcie do Ośrodka i blokujcie miejscówki wg własnych potrzeb.

Offline wilczek

• Top Cat
  • Opinia +0/-0
« Odpowiedź #194 dnia: 31 Marca 2016, 01:31:22 »
Brawo Ty! Teraz już wiem, dlaczego tak szybko dałaś wciągnąć się na członka ;)))) ADHD można leczyć ;) tyle i tak , to mogłem zrobic / napisać dwa miesiące temu. Pani jak poczuła zbyt duże ciśnienie z naszej strony to zaczęła przeciągać . W zeszłym roku inny zlot tam ogarniałem i dostaliśmy zniżki...troszkę więcej cierpliwości gdy idzie o kasę, no ale....kto bogatemu zabroni rezygnować ze zniżek. To teraz Koleżanko , jako członek z ramienia klubu, wynegocjuj i zarezerwuj ognisko/ grill pod dachem ( jedyne miejsce na ognisko tam) na dwie noce: pt/ sb i sb/ ndz. Powodzenia :) jak tego nie uczynisz- nie będzie gdzie zrobić integracyjnego ogniska. W innych miejscach wolno tylko grilować.
Jestem Dzieckiem Boga